Officieel erkend door:
Kérastase  en  L'Oréal  

Inspiratie

"HAARMODELIJN ‘SPIRIT’, zomer 2024

Het mag dit seizoen allemaal wat nonchalanter

Het Het nieuwe trendseizoen komt eraan! Dat is het perfecte moment om eens na te denken over een andere look. Bij Haarstudio Niveau weten we precies wat de haarmodetrends zijn voor de komende tijd en hebben we alle knip- en kleurtechnieken daarvoor helemaal in onze vingers.

Heb jij zin in een nieuwe voorjaarslook? Ons team is er helemaal klaar voor om jouw wensen te combineren met de trends uit de Haarmodelijn SPIRIT, voor een kapsel dat perfect bij jou past. We geven je graag alvast een inkijkje in wat je kunt verwachten.

LAK AAN DE REGELS
Komend seizoen zie je duidelijke invloeden terug van de Britse looks uit de jaren 60 en de punkstroming uit de jaren 80. Dat waren beide anarchistische tijdperken: logisch dus dat ook de haarmode die hierop geïnspireerd is zich niet graag aan strikt voor geschreven regeltjes houdt. Dat betekent dat wij als kappers binnen een aantal basisvormen en -technieken alle ruimte hebben om voor jou een look te creëren die echt helemaal ‘jij’ is.

SPELEN MET LICHT
Ook de ‘regel’ dat je in het voorjaar en de zomermaanden over het algemeen voor een wat lichtere kleuruitstraling gaat, mag dit seizoen op de schop. Donkere tinten kunnen prima, zeker als ze speels worden gecombineerd met spannende nuances zoals Cherry Coke Red, Peach of Chocomint, voor een zogenaamde sunkissed look.

NATUURLIJKE VALLING
Het mag dit seizoen allemaal wat nonchalanter, waarbij natuurlijke valling alle ruimte krijgt en zelfs wordt benadrukt. Nonchalanter betekent niet dat je er niets aan hoeft te doen – met verschillende producten kun je juist lekker variëren. Van wet look tot meer piekerig. That’s the SPIRIT!
Nog meer zin gekregen in jouw nieuwe look? Maak dan snel een afspraak! Tot ziens in onze salon!

Mogen wij je inspireren? of neem nu hier een kijkje in ons "SPIRIT" zomer 2024- modellenboek


Modellenboek:  om je goed voor te bereiden

Twijfel je nogal eens als je naar de kapper gaat over hoe jij je haar moet doen? Moet ik het wassen en stijlen of er juist helemaal niets aan doen zodat de kapper ziet hoe mijn haar valt?  Het is belangrijk om van tevoren goed te bedenken wat je met je haar wilt doen.  Als je een plaatje hebt van een haarkleur of een kapsel, dan kun je dit meenemen naar ons. Dat is een stuk makkelijker dan een kleur of kapsel uitleggen. We  zullen altijd eerst naar je haar kijken om te zien hoe het valt en vervolgens de mogelijkheden met jou bespreken.

Wij nemen de tijd om het kapsel en de kleur met je door te nemen, we geven je advies en zeggen het eerlijk als jouw plan  niet geschikt is voor jouw haar.

Als wij je haar gaan stylen vertellen wij altijd welke producten wij gebruiken. Daarmee kun je het achteraf net zo mooi krijgen als toen je bij ons vandaan kwam. Bovendien zetten wij de kleuren van de haarverf in ons systeem. Dan weten wij bij een volgend bezoek precies welke kleuren  wij de vorige keer gebruikt hebben en kun jij makkelijk aangeven of je dezelfde kleur wilt of juist een donkere of lichtere kleur.

Ook leuk om te downloaden op je telefoon! De Style My Hair app van LÓreal  ( download hem hier voor Iphone en Android)

 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info