Officieel erkend door:
Kérastase  en  L'Oréal  

Wat wij doen

Vooral heel veel aandacht aan jou geven, is wat wij doen. Als erkend Kérastase en L' Oréal studio staat professionaliteit en beleving voorop. Bij ons is iedereen welkom voor elke gewenste haarbehandeling: kidz, jong volwassenen, mannen en vrouwen.


Visagie

Haarstudio Niveau is óók specialist in make-up . Voor camoufleren, egaliseren en shapen tot aan de meest wilde fashionmake-up, kun je bij ons terecht: wij zijn van alle markten thuis.

Onze kennis op het gebied van gezichtsvormen, lippen, ogen en wimpers passen wij toe in de praktijk. Vraag ons om advies. Afhankelijk van wat je wens is starten wij met een touch-up, een frismaker voor het gezicht binnen 5 minuten. Daarna zijn er mogelijkheden voor het aanbrengen van een dagmake-up aan of juist de avond make-up. Dit kan altijd vóór of na je haarbehandeling. Net als wenkbrauwen epileren en verven.

Leuk te weten dat Jetske de opleiding heeft gevolgd bij Leco van Zadelhoff. Lees hier meer over opmaaktips


Wasbehandeling

Alleen al je haar laten wassen bij ons is een belevenis. Elke (!) wasbehandeling wordt gecombineerd met een 5 minuten relaxing wasmassage terwijl  je rug weldadig wordt gemasseerd op  onze exclusieve Shiatsu Loungeseats.


Kérastase Rituelen

Kom genieten van onze Kerastase Rituelen waarbij je heerlijk tot rust komt in de Loungeseat. Een geweldig verwenmoment met passende muziek en een lekker drankje. Ook leuk om een ander kado te doen! Hier vind je alle Kérastase Rituelen.


Haircontouring

Met haircontouring kun jij je gezichtsvorm verbeteren. Na shapen met make-up kun je nu ook je haar contouren om je gezicht beter te doen uitkomen. Spelen met licht en schaduw is onze laatste nieuwe kleurtrend.  Het principe van hair contouring is te vergelijken met dat van contouren met make-up. Donkere tinten zorgen voor schaduw en lichte tinten creëren een ruimer effect. Wij kiezen samen met jou de aangepaste kleuren en diktes van de lokken om je gezichtsvorm optisch te verbeteren.

Download hier gratis: Haircountouringstips om je gezichtsvorm te verbeteren.

Haircontouring
Hair-contouringtips.pdf (488.16KB)
Haircontouring
Hair-contouringtips.pdf (488.16KB)
Modeshows (voor ondernemers)

Een modeshow kan uw winkel in de spotlights zetten. Nieuw publiek wordt bekend gemaakt met uw winkel, uw merken, uw collecties en uw aanbod. Ook bestaande klanten worden er aan herinnerd waarom het zo prettig is bij u te winkelen.

Wij zorgen voor de juiste visagie en ons haarteam maakt het haar van uw modellen passend bij uw (nieuwe)collectie. Omdat het óók een mogelijkheid is Haarstudio Niveau onder de aandacht van uw bezoekende publiek te brengen hebben we een aantrekkelijk aanbod.

Neem contact op Jeannette Zwaan-Friso voor de mogelijkheden.
 


 


 


 


 

 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info