Officieel erkend door:
Kérastase  en  L'Oréal  

Inspiratie

"HAARMODELIJN ‘BUBBLE’, voorjaar-zomer 2023

Breek uit je bubble en laat zien wie je bent!

Het Het nieuwe trendseizoen komt eraan! Dat is het perfecte moment om eens na te denken over een andere look. Bij Haarstudio Niveau weten we precies wat de haarmodetrends zijn voor de komende tijd en hebben we alle knip- en kleurtechnieken daarvoor helemaal in onze vingers.

Mogen wij je inspireren?


GOLFBEWEGINGEN
Net als de geschiedenis kent ook de (haar)mode golfbewegingen. Momenteel zijn we op een punt beland dat er – net als eind jaren 70, begin jaren 80 – veel protest is in de samenleving. Het is dan ook niet zo vreemd dat in 2023 invloeden uit die tijd terugkomen in het (haar)modebeeld, zoals de harde kniplijnen op één lengte.

TRENDY BUTTERBLOND
Dit voorjaar zie je naast donkere haartinten ook lichtblonde tinten zien, zoals de butterblond, een lichte beige-achtige blondtint. Wordt het dan allemaal heel massief qua kleur, net als vroeger?
Nee, want het is 2023 en dat wordt het jaar van de babylights en twilights die de kleuringen een hippe touch geven. Babylights zijn uiterst fijne mini-highlights die op een heel natuurlijke manier een fantastisch effect geven. En twilights laten je haar subtiel sprankelen alsof er golddust over- heen is gestrooid. Supermooi!

RUIGER
Qua styling zien de kapsels er komend seizoen uit alsof je zelf lekker wild met je handen door je haar bent gegaan. Dat werkt alleen goed als je haar perfect geknipt is en daarvoor ben je bij ons natuurlijk helemaal aan het goede adres. Ook zijn goede stylingproducten een must, waarbij de (matte) wax dit seizoen favoriet is om bijvoorbeeld hippe plukjes in pony’s te maken. Wij adviseren je graag over het ideale stylingproduct voor jouw nieuwe look.
Dus breek dit seizoen uit je BUBBLE en maak komend voorjaar jouw statement. Maak meteen even een afspraak via (website en/of telefoonnummer), dan zien we je graag binnenkort in onze haarstudio!


 neem nu alvast een kijkje in ons "BUBBLE" voorjaar-zomer 2023- modellenboek


Modellenboek:  om je goed voor te bereiden

Twijfel je nogal eens als je naar de kapper gaat over hoe jij je haar moet doen? Moet ik het wassen en stijlen of er juist helemaal niets aan doen zodat de kapper ziet hoe mijn haar valt?  Het is belangrijk om van tevoren goed te bedenken wat je met je haar wilt doen.  Als je een plaatje hebt van een haarkleur of een kapsel, dan kun je dit meenemen naar ons. Dat is een stuk makkelijker dan een kleur of kapsel uitleggen. We  zullen altijd eerst naar je haar kijken om te zien hoe het valt en vervolgens de mogelijkheden met jou bespreken.

Wij nemen de tijd om het kapsel en de kleur met je door te nemen, we geven je advies en zeggen het eerlijk als jouw plan  niet geschikt is voor jouw haar.

Als wij je haar gaan stylen vertellen wij altijd welke producten wij gebruiken. Daarmee kun je het achteraf net zo mooi krijgen als toen je bij ons vandaan kwam. Bovendien zetten wij de kleuren van de haarverf in ons systeem. Dan weten wij bij een volgend bezoek precies welke kleuren  wij de vorige keer gebruikt hebben en kun jij makkelijk aangeven of je dezelfde kleur wilt of juist een donkere of lichtere kleur.

Ook leuk om te downloaden op je telefoon! De Style My Hair app van LÓreal  ( download hem hier voor Iphone en Android)

Je kunt hier ook Coiffure TV bekijken, het TV medium voor kappers 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info