Officieel erkend door:
Kérastase  en  L'Oréal  

Inspiratie

"LEF & IN CONTROL", dé nieuwe voorjaar zomerlijn 2020

Voor jouw nieuwe voorjaarslook zitten Haarstudio Niveau en jij samen aan de knoppen.

Jij geeft aan wat je wel en niet wilt, Haarstudio Niveau zet alle vakkennis en -kunde in voor een geweldig trendkapsel dat je verwachtingen overtreft. Hoe dan? Gewoon, omdat Haarstudio Niveau  de juiste skills in huis heeft waarmee jij de volledige controle over je haar krijgt. De kapsels uit de Haarmodelijn Voorjaar – Zomer 2020 zijn really impressive! Ze vallen vooral op door de messcherpe contourlijnen die Haarstudio Niveau helemaal afstemt op de vorm van je gezicht. Ook typerend dit seizoen is de lange lengte van de bovenste haarlagen. Geen verschillende laagjes voor veel beweging dit keer, maar haar dat vanaf de aanzet helemaal doorloopt tot aan de punt. Dat zorgt voor een gladde textuur en een rustig beeld, ook al heb je slag of krul. Denk je bij ‘rustig’ meteen aan saai? No way: ieder trendkapsel uit Control heeft een gave twist! Zoals een waanzinnige kuif, een stoere botte pony of een andere geweldige eyecatcher!Lef tonen

Wie zegt dat de kleur van je haar in voorjaar-zomer per se lichter moet zijn dan in najaar-winter?  Onzin! Net zoals jij zelf bepaalt of je die fijne linnen broek ook in de winter draagt, heb jij ook de controle over je haarkleur. En zeg nou zelf: dat diepe donkerbruin staat toch geweldig als je huid een kus van de zon heeft gehad? Wel krijg je ’s zomers vaak meer zin in warmte in je haar. Wat dat betreft zijn de mogelijkheden dit seizoen oneindig – van stralend goudblond via rijke mocca naar gloedvol koper. Heb je koele highlights? Ga dan eens voor een warme toner, dé trend voor het komend seizoen waarvoor je bij  Haarstudio Niveau natuurlijk aan het juiste adres bent. Een toner is een tijdelijke kleuring die na het wassen over je huidige haarkleur heen wordt gezet. Zo ben je ongeveer zes weken lang supertrendy en kun je naar hartenlust spelen met je highlights. Go for it!

Totally in control

Een kapsel met langere bovenlengtes vormt de perfecte basis voor oneindig veel stylingmogelijkheden, of je nu voor een rustige of een meer uitgesproken look gaat. Zeker als je een beetje handig bent met tools zoals een krul of steiltang heb je de volledige controle over je haar. Ben je dat (nog) niet? Haarstudio Niveau legt je graag uit hoe je het effect uit de salon moeiteloos thuis nabootst. De professionele producten die je ook thuis kunt gebruiken, doen de rest, voor een perfect gestyleerd resultaat.Je kunt hier ook Coiffure TV bekijken, het TV medium voor kappers


Modellenboek:  om je goed voor te bereiden

Twijfel je nogal eens als je naar de kapper gaat over hoe jij je haar moet doen? Moet ik het wassen en stijlen of er juist helemaal niets aan doen zodat de kapper ziet hoe mijn haar valt?  Het is belangrijk om van tevoren goed te bedenken wat je met je haar wilt doen.  Als je een plaatje hebt van een haarkleur of een kapsel, dan kun je dit meenemen naar ons. Dat is een stuk makkelijker dan een kleur of kapsel uitleggen. We  zullen altijd eerst naar je haar kijken om te zien hoe het valt en vervolgens de mogelijkheden met jou bespreken.

Wij nemen de tijd om het kapsel en de kleur met je door te nemen, we geven je advies en zeggen het eerlijk als jouw plan  niet geschikt is voor jouw haar.

Als wij je haar gaan stylen vertellen wij altijd welke producten wij gebruiken. Daarmee kun je het achteraf net zo mooi krijgen als toen je bij ons vandaan kwam. Bovendien zetten wij de kleuren van de haarverf in ons systeem. Dan weten wij bij een volgend bezoek precies welke kleuren  wij de vorige keer gebruikt hebben en kun jij makkelijk aangeven of je dezelfde kleur wilt of juist een donkere of lichtere kleur.

Ook leuk om te downloaden op je telefoon! De Style My Hair app van LÓreal  ( download hem hier voor Iphone en Android)

 neem nu een kijkje in ons "Lef & In Control 2020 " modellenboek


 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info