Officieel erkend door:
Kérastase  en  L'Oréal  

Inspiratie

"HAARMODELIJN ‘VIBES’, voorjaar-zomer 2022

Weg met die controle, er kan en mag weer van alles!

Het belooft een uitbundige zomer te worden, met veel te beleven en vooral: veel te genieten, samen met iedereen die je lief is. Nothing but good vibes! Bij ons, haarstudio Niveau, gaat ook de haarmode komend seizoen helemaal los, met veel beweging en ongeremd spelen met kleur.

WIJ LATEN JOU SHINEN
Weg met die controle, er kan en mag weer van alles. Dat maakt dit het perfecte moment voor een vrolijke en optimistische nieuwe look! En daarvoor ben je bij ons natuurlijk helemaal aan het goede adres. De vijf positieve trendkapsels uit VIBES, de haarmodelijn voorjaar/zomer 2022, vormen voor ons een onuitputtelijke inspiratiebron om jou dit voorjaar te laten shinen.

VOLOP BEWEGING
Alles gaat weer bewegen en dus ook jouw haar. Dat doen we door kortere lagen in je haar te slicen, waardoor het direct meer textuur krijgt. Die beweging benadrukken we door expressieve kleurschakeringen, waarvoor we combinaties van technieken gebruiken. En toners, want die zijn ook dit seizoen onmisbaar. Deze snelle semi-permanente kleuringen (slechts 10 minuten inwerktijd!) zijn geweldig om accenten mee te zetten en nuances aan te brengen in je haar. Voor de trendkapsels uit VIBES werken we vooral met toners die een trendy violette ondertoon hebben en met zand- en goudtinten.

LEKKER LOSGAAN
Ook wat styling betreft kun je echt helemaal losgaan. We laten je graag zien hoe je met vernuftige technieken je haar meer volume en ondersteuning geeft. Bijvoorbeeld door zigzagwafeltjes in je onderste haarlagen aan te brengen met een crimping iron – een van de populairste stylingtools op dit moment. Of laat je haar gewoon aan de lucht drogen en houd het lekker los, met alleen een kwalitatief goed finishingproduct om het lang in model te houden. Moeite met kiezen? We adviseren je graag.

Dus: zien we je binnenkort in onze salon? neem nu een kijkje in ons "VIBES" voorjaar-zomer 2022- modellenboek


Modellenboek:  om je goed voor te bereiden

Twijfel je nogal eens als je naar de kapper gaat over hoe jij je haar moet doen? Moet ik het wassen en stijlen of er juist helemaal niets aan doen zodat de kapper ziet hoe mijn haar valt?  Het is belangrijk om van tevoren goed te bedenken wat je met je haar wilt doen.  Als je een plaatje hebt van een haarkleur of een kapsel, dan kun je dit meenemen naar ons. Dat is een stuk makkelijker dan een kleur of kapsel uitleggen. We  zullen altijd eerst naar je haar kijken om te zien hoe het valt en vervolgens de mogelijkheden met jou bespreken.

Wij nemen de tijd om het kapsel en de kleur met je door te nemen, we geven je advies en zeggen het eerlijk als jouw plan  niet geschikt is voor jouw haar.

Als wij je haar gaan stylen vertellen wij altijd welke producten wij gebruiken. Daarmee kun je het achteraf net zo mooi krijgen als toen je bij ons vandaan kwam. Bovendien zetten wij de kleuren van de haarverf in ons systeem. Dan weten wij bij een volgend bezoek precies welke kleuren  wij de vorige keer gebruikt hebben en kun jij makkelijk aangeven of je dezelfde kleur wilt of juist een donkere of lichtere kleur.

Ook leuk om te downloaden op je telefoon! De Style My Hair app van LÓreal  ( download hem hier voor Iphone en Android)

Je kunt hier ook Coiffure TV bekijken, het TV medium voor kappers 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info